2011. június 16., csütörtök

Galaxy javításra szoruló flash kollektor

Galaxy javításra szoruló flash kollektor:
Kérjük olvassa el először, majd regisztráljon! Köszönöm!

Ajánlom egy Ford Galaxy eladó. A Galaxy már több javítást végeznek. A hátsó fékek, a felfüggesztés az első, a szélvédő és a bal első kerék, a tükrök és a gumiabroncsok ki kell cserélni. Van még számos szervezet károsodás (csomagtérajtó véletlenül). A lyuk a hátsó ajtó ekkor megnyerő az ADAC, ami miatt az elektronika a központi, és másképpen nem kap a kezébe került!

Az autó parkolt a 3 éves, minden bizonnyal kiléptél egy mélygarázsban, és szükség ismételt nyilvántartásba, mint a logikai teljes TÜV. Mostanra azonban egy parkolóban. Én most keresek egy szupergyors vevő a cég egy pótkocsi szállítása az autót, és természetesen kamat és a képességét, hogy a szükséges javításokat.

A motor rendben van, és ugrott a teszt révén ugrik elkezd akkut.

Az eredeti első ülések vannak érvényben, de nem azért. Vannak azonban, ha ez nem lehetséges, a két még csomagolt, új első ülések ülésfűtés nekik, amelyekre építeni lehet megfelelően.

A Galaxy egy elöl dupla fény-és bika fogás!

Mivel nincs több papírokat a jármű egy hajólevéllel megszerzése és rendelkezésre áll, és jogosult Um-/Abmeldung a jármű minden külső engedélyező szerv!


Regisztráció időpontja - Automobiles
Márka: Ford
Típus: Galaxy
Típus: Van
Teljesítmény: 81 kW
Ajtók: 5
Váltó: Manuális
Szín: Kék
Futott: 200.000 km
Metálfényezés: Igen
Üzemanyag: Diesel
Első forgalomba helyezés időpontját: 20 05. 1999 -
Comfort Felszereltség: elektromos ablakemelő, Tilt kormánykerék, légkondícionáló, klímaberendezés, Szervokormány, fűtött ülések, központi zár
Biztonsági jellemzők: ABS, légzsák Beif
Ár: 1500 Ft VB